Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Sábado, 20 Diciembre 2014 09:08

Imputat l’ultradretanista Joan Carles Fuentes per un presumpte delicte de tinença, tràfic i dipòsit d'armes

Valora este artículo
(3 votos)

Anglada: “Un personatge com en Fuentes no és digne de pertànyer a cap partit polític ni de representar el poble vigatà en aquest consistori”.   

COMUNICAT DE PREMSA

El Jutjat d’Instrucció núm. 3 de Vic (Barcelona), ha imputat el regidor de Plataforma per Catalunya (PxC), Joan Carles Fuentes Linares, per una suposada tinença, tràfic i dipòsit d'armes, municions o explosius tipificat en els articles 563 i següents del Codi Penal. La imputació ha estat conseqüència de la denúncia que va presentar el passat 24 de novembre el fundador, president històric de Plataforma per Catalunya  i regidor a l’Ajuntament de VicJosep Anglada i Rius.

En la denúncia s’aporta la gravació on Fuentes manifesta “haver disparat contra persones quan feia el servei militar l'any 1984 ”, tot afegint que “no descarto apuntar amb una arma al Sr. Anglada si és necessari”. Aquesta peça de convicció essencial també demostraria que “Fuentes oferí a una tercera persona la venda d’una pistola il·legal”.

Josep Anglada ha manifestat que ““un personatge com en Joan Carles Fuentes no és digne de pertànyer a cap partit polític ni de representar la ciutadania a un ajuntament”. Finalment,ha conclòs Anglada que “després de la presumpta complicitat de Robert Hernando, secretari general usurpador de PxC, en un atemptat contra la meva persona, em veig amb l’obligació de vetllar per la meva integritat física, la qual cosa m’ha convençut de la necessitat de portar aquests fets davant de la justícia”.      

Corrent Intern de Refundació Democràtica de PxC

Vic, 20 de desembre de 2014

Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

Imputat un regidor per presumpte tràfic d’armes Imputat un regidor per presumpte tràfic d’armes Imputat un regidor per presumpte tràfic d’ae-noticies.cat, 201/12/2014; Imputat un regidor de PxC per presumpte tràfic d’armes 

 

 
 
Visto 1729 veces Modificado por última vez en Martes, 13 Enero 2015 09:23