Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Miércoles, 17 Diciembre 2014 22:40

El Consell Comarcal d’Osona aprova una proposta del conseller Anglada de suport a la construcció d’un hipòdrom

Valora este artículo
(2 votos)

Anglada: “L’hipòdrom  ajudaria a rebaixar l’atur, donar un servei als aficionats d’aquest esport i ser un revulsiu en el sector turístic osonenc”.

COMUNICAT DE PRENSA  

Aquest dimecres s’ha celebrat l’últim Ple de l’any del Consell Comarcal d’Osona. Un ple on la majoria de punts han esta de tràmit. S’ha aprovat el pressupost per l’exercici 20104 i s’ha aprovat la proposta presentada pel conseller, Josep Anglada,  de suport a la construcció d’un hipòdrom a la comarca d’osona.

CiU, PSC han donat suport a la proposta. ICV i ERC hi ha votat en contra. Anglada, ha dit que “aquest és un projecte en benefici del osonencs”. En aquest sentit, ha assenyalat que “si es pogués materialitzar un projecte tant ambiciós com aquest, la nostra comarca li suposaria un revulsió tant econòmic com social, i per descomptat, la seva gent  en sortiria totalment beneficiada”. Finalment,Anglada ha assegurat que “aquest projecte ajudaria a rebaixar l’atur, donar un servei als aficionats d’aquest esport i ser un revulsiu en el sector turístic osonenc”.

En quant el pressupost presentat per l’equip de govern del Consell Comarcal previst per a l'exercici de 2051 i que puja 24.00.000 euros, el conseller Anglada si ha abstingut. Anglada que ha reconegut ser un pressupost realista, ha volgut fer constar que “si el pressupost de l’any passat era dolent el d’aquest any és igual de dolent”, afegint que“aquest pressupost no te cap empatia amb els ciutadans d’aquesta comarca i el seu  component social és mínim”.

Vic, 17 de desembre de 2014

 
Visto 1476 veces Modificado por última vez en Domingo, 11 Enero 2015 01:06