Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Sábado, 29 Noviembre 2014 09:35

Vic, 29/11/2014; Dels vuit candidats de 2011, només Josep Anglada repetirà com a cap de llista

Valora este artículo
(1 Voto)

Anglada: “No em preocupa el que puguin fer altres candidatures, i menys les llistes fantasmes de PxC i Som Catalans”.

COMUNICAT DE PREMSA

Vic| Redacció.- El setmanari El 9 Nou, destaca que dels vuits candidats que hi va haver el 2011, només Josep Anglada, i encara encapçalant una llista diferent a la d’aleshores té assegurat repetir.

L’alcalde, Josep M. Vila d’Abadal, ja fa temps que va anunciar que no repetiria i la llista de CiU opten a encapçalar-la Anna Erra, de CDC, i Josep Arimany, d’UDC. Malgrat haver mostrat tots dos l’interès de ser alcaldable, és segur que hi acabi havent acord. El PSC es troba en plena fase de recomposició de la seva secció local. Amb Jacint Raurell auto descartat com a candidat, queda per veure qui encapçalarà la llista i si finalment n’hi ha una segona que representi la nova formació que s’està gestant entre el sector més sobiranista.

L’escissió de PxC pot portar que hi pugui arribar a haver fins a tres candidatures, l’encapçalada per Josep Anglada, amb les sigles de PDxC o bé de Plataforma Vigatana, i les de PxC i Som Catalans, si aconsegueixen reunir suficient gent per la llista.

En aquest sentit,Anglada ha manifestat “no preocupar-li el que puguin fer altres candidatures”. També ha afirmat estar totalment d’acord amb el que afirma la noticia, assenyalant  que “les candidatures de PxC i Som Catalans, no aconseguiran fer la llista amb gent de Vic, per tant i si la fan, acabaran sent llistes fantasmes com ens té acostumats el PP a la comarca d’Osona, amb uns resultats d’autèntic fracàs”.   

Vic, 29 de novembre de 2014

 
Visto 1697 veces Modificado por última vez en Domingo, 11 Enero 2015 01:10